Peak Design Everyday

Het Peak Design Everyday assortiment wordt uitgebreid met een zestal fototassen.

Peak Design staat vooral bekend om zijn geweldige Capture clip snelkoppelplaatjes die het enorm eenvoudig maken om je camera aan je riem of rugzak te bevestigen. Het bedrijf is sinds de introductie daarvan echter enorm uitgebreid en biedt sinds enkele jaren naast een eigen statief ook alledaagse cameratassen en reistassen aan in verschillende maten en gewichten. Het Everyday assortiment van fototassen is momenteel aan zijn tweede generatie toe en werd gisteren gelanceerd.

Peak Design Everyday Backpack v2

Eerst en vooral is er de Everyday Backpack, een rugzak die beschikbaar is in 20 en 30 liter. Tegenover de eerste versie heeft deze rugzak een beter ontwerp, waardoor hij netjes blijft rechtstaan en er simpelweg mooier uitziet. De nieuwe UltraZip-ritsen moeten een duurbare oplossing aanbieden tegenover gewone ritsen, zodat je steeds opnieuw via de zijkanten toegang hebt tot de rugzak. Voor wie liever langs de bovenkant toegang heeft, zorgt het magnetische MagLatch ervoor dat alles stevig dicht is. Binnenin kan je makkelijk een 15”-laptop of tablet kwijt. Eveneens vind je er FlexFold-verdeelvakken voor je uitrusting en kleine vakken voor bijvoorbeeld een SD-kaart.

Kostprijs: 269,99 euro (20l) en 299,99 euro (30l)

Peak Design Everyday Backpack

Peak Design Everyday Backpack Zip v2

De Everyday Backpack Zip is een gestroomlijnde versie van de Everyday Backpack die beschikbaar is in 15 en 20 liter. Dit model is niet voorzien van een MagLatch. In plaats daarvan heeft het een rits gekregen die helemaal rondom gaat. Zo krijg je een gestroomlijnd model, maar is de rugzak dus net dat beetje minder snel toegankelijk. De Everyday Backpack Zip moet ideaal zijn voor dagdagelijks gebruik of in combinatie met lichte fotoapparatuur, zoals een systeemcamera en enkele lenzen.

Kostprijs: 199,99 euro (15 liter) en 239,99 euro (20 liter)

Everyday Sling v2

De Peak Design Everyday Sling is eveneens perfect geschikt voor dagelijks gebruik. Hij is ideaal voor het vervoeren en organiseren van lichte foto apparatuur. Bovendien heb je snel toegang tot de meest essentiële zaken via een weerbestendige rits, of je nu een camera, drone of je dagelijkse spullen draagt. De Everyday Sling is draagbaar als een cross-body sling of een heuptas en heeft een verstelbare riem die is voorzien van een snelversteller. Binnenin vind je rekbare vakken voor kleine voorwerpen. In de 6 en 10 liter varianten heb je ook ruimte voor een tablet.

Kostprijs: 89,99 euro (3 liter), 109,99 euro (6 liter) en 159,99 euro (10 liter)

Peak Design Everyday Sling

Everyday Messenger v2

De Peak Design Everyday Messenger v2 is de laatste versie van Peak Designs originele, populaire, spreekwoordelijke werkpaard voor dagelijks gebruik. Toegang, organisatie, uitbreiding en bescherming zorgen ervoor dat deze esthetisch mooie tas ver verwijderd is van de alledaagse boodschappers. Toegang via de éénhandige, veilige MagLatch-sluiting, die zich snel aanpast om desgewenst de interne capaciteit uit te breiden tot 6L. Binnenin werken de direct aanpasbare FlexFold-verdelers briljant voor het scheiden van je camera, drone en dagelijkse uitrusting, zoals een laptop tot 13 inch.

Kostprijs: 239,99 euro (13 liter)

Peak Design Everyday Messenger

Everyday Tote v2

De Peak Design Everyday Tote 15L v2, Peak Designs versie van de klassieke draagtas, combineert een fijne esthetiek met doordachte functionaliteit om je dagelijkse spullen of lichte fotoapparatuur te beschermen, te organiseren en er snel toegang tot te hebben. Een extra brede toegang tot de bovenkant van de tas via een magnetische sluiting en/of een weerbestendige rits. Draag nog meer met je mee met de externe zakken en 2 opbergbare externe draagriemen. Een geïntegreerde doorvoer om de Everyday Tote 15L v2 over de hendel van je trolley te plaatsen, maakt deze tote tas een perfect persoonlijk item voor op reis.

Kostprijs: 159,99 euro (15 liter)

Peak Design Everyday Tote

Everyday Totepack v2 

Door de moderne uitstraling van een draagtas met het actieve draagcomfort van een rugzak is de Peak Design Everyday Totepack 20L v2 ideaal voor dagelijks gebruik en het meenemen van lichte foto apparatuur. De gewatteerde draagriemen van deze rugzak zijn snel op te bergen, waardoor je alleen de robuuste gewatteerde handvaten overhoudt. De extra brede toegang tot de bovenkant wordt beschermd door de magnetische sluiting en/of weerbestendige rits. Dubbele toegangspunten met rits aan weerszijden voor het makkelijke pakken van je camera, waterfles of andere vaak gebruikte voorwerpen.

Kostprijs: 189,99 euro (20 liter)

Peak Design Everyday Tote pack


AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in