SanDisk geheugenkaart IFA 2019

SanDisk heeft op IFA de SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B-geheugenkaart aangekondigd. De snelste geheugenkaart ooit. Perfect voor fotografen.

Intussen draait IFA 2019 op volle toeren. Berlijn wordt deze week op zijn kop gezet door techfans, pers en bekende techgiganten. Ook Western Digital deed een leuke onthulling; de snelste SanDisk geheugenkaart ooit. Een echte krachtpatser voor fotografen.

SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B

Dat de nieuwe SanDisk Extreme PRO CFexpress Type B een baanbrekend product is kan je wel zeggen. Met de nieuwe NVMe-technologie is het bedrijf erin geslaagd om de snelste geheugenkaart ooit te ontwikkelen. De Extreme Pro is ontworpen voor professionele foto- en videografen. Zij kunnen met de Extreme Pro super snel content van hoge kwaliteit op de kaart opslaan. SanDisk belooft driemaal de snelheid van zijn huidige geheugenkaarten.
Door die snelheid kunnen professionals snel en efficiënt RAW 6K-video opslaan. Als dat je wat lijkt, hebben we goed nieuws voor je, want de nieuwe Extreme Pro kaart komt later dit jaar op de markt. Prijzen zijn er echter nog niet bekend.

1 TB Extreme PRO SD UHS-I-geheugenkaart

Daarnaast lanceert het bedrijf de 1 TB SanDisk Extreme PRO SD UHS-I-geheugenkaart – ’s werelds snelste 1 TB UHS-I SD-kaart. Deze SD-kaart met extreem hoge capaciteit is dit najaar verkrijgbaar en is perfect voor het maken van 4K UHD-video en sequentiële burst mode fotografie.

Tenslotte is er ook nog de iXpand Flash Drive Go, een usb-stick die je toelaat om snel ruimte vrij te maken op je iPhone, speciaal voor die momenten waarop de beste camera diegene in je broekzak is.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in