Synology Moments

Ben jij op zoek naar een app die je een mooi overzicht biedt van al je foto's? Dan is Moments van Synology misschien de oplossing.

Fotograferen behoort voor veel mensen tot dagelijkse kost. Het is altijd al een leuke activiteit geweest, maar dankzij de smartphones heeft iedereen altijd een camera bij de hand. Maar hoe deel je die foto’s met je dierbaren? Dat is heel makkelijk – en automatisch!

Synology moments

Iedere Synology NAS beschikt over een aantal apps, die je op je NAS kunt installeren. Een daarvan is Moments, een slim fotobeheersysteem dat orde schept in die dagelijkse stroom aan foto’s. Middels kunstmatige intelligentie worden al je foto’s geanalyseerd en ingedeeld op Mensen, Onderwerpen, Locaties, Tags of op video’s. Met behulp van een app op je computer, smartphone of tablet kun je – mits je de juiste toegang hebt gekregen – deze foto’s bekijken. De foto’s worden in de volledige resolutie opgeslagen en Moments biedt bovendien ondersteuning voor Live foto’s!

Alles automatisch

Het fijne van Synology Moments is wel dat je geen omkijken meer hebt naar je fotobibliotheek. Foto’s worden automatisch van je smartphone gekopieerd naar de NAS. Zo heb je altijd een reservekopie op de volledige resolutie, mocht er iets misgaan met je smartphone! Als je dat wenst, worden ze automatisch bewerkt qua kleur en contrast, worden horizonnen rechtgezet en krijgen foto’s de juiste behandeling voor het getoonde onderwerp. Bovendien worden je foto’s geanalyseerd en gecategoriseerd, zodat je ze makkelijk kunt terugzoeken en terugvinden. Je kunt deze bewerkingen natuurlijk ook handmatig uitvoeren. En deel je een map of bibliotheek? Dan kunnen alle genodigden aanpassingen doen.

Smart home

Het lijkt misschien een kleine stap, maar ontwikkelingen als dit maken een thuis een heel stuk slimmer en efficiënter. Je hoeft niet meer te denken aan het maken van back-ups, het zoeken naar foto’s wordt een stuk eenvoudiger en het delen van jouw dierbare momenten met vrienden en familie wordt een heel stuk eenvoudiger.

Lees hier hoe Synology moments jouw leven makkelijker maken maken!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in