luminar neo

Ben jij ook zoveel tijd kwijt met nabewerking? Maak het jezelf gemakkelijker met de AI technieken van Luminar Neo - die je tot 30 januari met 20% korting in huis kunt halen!

Opgelet: Deze sale begint om 14u op vrijdag 20 januari

Voor wie Luminar Neo nog niet kent: het is gebruiksvriendelijke software, waarmee fotografieliefhebbers de resultaten kunnen behalen die ze zich voorstellen op het moment dat ze de foto maakten. Daarvoor gebruikt Luminar Neo verschillende innovatieve AI-gestuurde tools. Zo kun je achtergronden verwijderen, belichting aanpassen, huidtinten verbeteren, bokeh toevoegen, contasten versterken en de sfeer van een foto compleet veranderen in niets meer dan een handomdraai.

Eigen inbreng

Het voelt altijd een beetje gevaarlijk als je het resultaat van jouw foto in handen legt van AI software, maar bij Luminar Neo blijf hij nog altijd aan het roer zitten en kun je de verschillende aanpassingen tot in de puntjes finetunen. Sommige functies zijn echter bijzonder prettig. Zo verwijder je automatisch stofvlekken en hoogspanningsleidingen, maskeer je objecten en pas je de belichting in een scène aan. Je kunt daarbij zoveel lagen gebruiken als nodig zijn om jouw ideeën te verwerkelijken. De lagen laten zich combineren met overvloei- en maskeringsmodi, maar je kunt ook gebruikmaken van collages, dubbele belichtingseffecten en natuurlijk ontbreken ook Focus Stacking en HDR niet.

Advertentie

Software

Je kunt Luminar Neo gebruiken als losstaand pakket op je pc of Mac, maar het werkt ook als plugin voor Lightroom (versie 6 of nieuwer), Photoshop (vanaf CS5) en Apple’s Foto-app. Zo hoef je niet direct een compleet nieuwe workflow aan te meten en kun je de technieken van Luminar inpassen in je huidige werkwijze. Je kunt daarbij opteren om Luminar Neo te kopen als eenmalige uitgave, waarbij je de extensies apart kunt bijkopen zodra je ze nodig hebt. Met het Luminar Neo Pro-abonnement krijg je alle extensies meegeleverd, ontvang je alle toekomstige upgrades en mag je de software op 2 computers gebruiken.

De aanbieding

Van 20 januari 2023 tot en met 30 januari 2023 kun je Luminar Neo met 20% korting in huis halen:

Luminar Neo Pro abonnement: 99 € in plaats van 119 € per jaar
Luminar Neo Lifetime License: 119 € in plaats van 149 €

Interesse in dit aanbod? Ga dan snel naar de website van Luminar Neo en sla je slag. Bevalt de software niet? Dan kun je binnen 30 dagen je geld terugvragen.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in