Bezoek met vier euro korting Photo Days 2023 op 14, 15 en 16 oktober en breng een bezoek aan de Shoot-stand.

Op 14, 15 en 16 oktober 2023 van 10 tot 18 uur worden in Brussels Expo weer de Photo Days gehouden. Natuurlijk zijn wij dit jaar ook weer van de partij en we kijken ernaar uit jullie daar te ontmoeten. Als lezer van Shoot krijg je zelfs 4 euro korting op een toegangsticket. Met de code ShootPhD23 kun je op www.photodays.be een kaartje voor 10 in plaats van 14 euro aan de kassa kopen.

Programma Photo Days

Op de Photo Days vind je de grootste fotografiemerken ter wereld terug. Op hun stands krijg je de kans om de nieuwste innovaties in fotocamera’s en accessoires te ontdekken maar ook toestellen en lenzen te lenen om ze zelf op de verschillende shooting-plateau’s te testen. Tegelijk kan je kennismaken met de oplossingen en toestellen die het beste aansluiten bij jouw fotografiegenre.

In 2023 zullen verschillende beroemde fotografen tijdens de Photo Days ook lezingen geven over hun werk, onder hen Ingrid Vekemans, Carl de Keyzer, Bart Heirweg, Piet van Den Eynde en zo veel meer.

Advertentie

Eveneens zullen er verschillende workshops georganiseerd worden door verschillende exposanten, die gratis gevolgd kunnen worden. Er zijn ook meerdere fototentoonstellingen te bezoeken waar men de nodige inspiratie kan opdoen.

Totaal nieuw op Photo Days dit jaar is de speciale ‘content-creator-zone’, een plek waar creativiteit centraal staat.

Ook Shoot zal aanwezig zijn met een stand, kom dus gerust even langs!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in