De Z 8 is een nieuwe Nikon camera waarmee fotografen nieuwe creatieve hoogten kunnen bereiken.

Een van de eerste professionele fotografen die de camera gebruikte, was mode- en kunstfotograaf Mous Lamrabat. De fotograaf staat erom bekend dat hij de twee culturen waarin hij opgroeide weerspiegelt, omdat hij de verantwoordelijkheid op zich neemt om beide werelden in zijn kunst te vertegenwoordigen. Hij zou zeggen dat zijn grotere doel is ‘mensen het gevoel te geven dat ze erbij horen, omdat iedereen verbonden wil zijn’. Hij wil anderen laten zien waarom het cool is om anders te zijn.

Laat je in onderstaande video inspireren door Mous Lamrabat op een reis vol creativiteit en artistieke expressie. Met zijn liefde voor kunst en humor ziet u hoe Mous zijn visie tot leven brengt met de mogelijkheden van de nieuwe Nikon Z 8.

Wil je nog meer weten over de Nikon Z 8? Kijk dan hier.

Advertentie

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in