Heeft u altijd al willen weten hoe u uw foto's nog mooier kan maken en wilt u dit op een praktische en toegankelijke manier leren? Dan is deze cursus nabewerking van de Kamera Express academy iets voor u! In deze cursus leert u aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over het maken van een goed bewerkte foto.

Jouw reisfoto’s nóg mooier maken? Bezoek onze Kamera Express Academy en ga aan de slag met onze gratis Basiscursus Nabewerking. In deze cursus leer je aan de hand van vele praktijkvoorbeelden meer over hoe jij in de nabewerking nog meer uit je foto’s kunt halen. Met onze tips, adviezen van professionele fotografen en aanbevelingen maak je jouw foto’s helemaal af.

  • Hoge kwaliteit video’s
  • Duidelijke (praktijk)voorbeelden
  • Een ervaren fotograaf als docent

Deze cursus is een handige How To-gids voor wie zelf aan de slag wilt gaan met het nabewerken van foto’s. Aan de hand van duidelijke praktijkvoorbeelden krijgt u tips en tricks om zelf aan de slag te gaan. Daarnaast leert u van professionele fotografen hoe zij te werk gaan.

KE Academy
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in