Nikon Z 30

De Nikon Z 30 is het perfecte hulpmiddel voor vloggers en content creators.

Met deze innovatieve, compacte en lichte systeemcamera maak je gegarandeerd foto’s en video’s die zich onderscheiden van de rest om je vrienden en volgers te inspireren.

Van indrukwekkende reisvlogs tot overheerlijke recepten, met de Z 30 creëer je iconische en inspirerende content die je simpelweg niet met een smartphone kunt maken.

Dankzij de DX-formaat beeldsensor van de camera kun je je creativiteit de vrije loop laten en haarscherpe en professioneel ogende content maken die anderen zal inspireren.

Advertentie

De Z 30 garandeert een scherp en helder geluid met de gevoelige ingebouwde stereomicrofoon of een optionele externe microfoon. Of je nu op de top van een berg aan het filmen bent of in een drukke stad, het geluid zal nooit een probleem zijn.

De camera is ontworpen voor vloggers en met behulp van de geavanceerde, automatische functies en draai- en kantelbare monitor met touchscreen wordt opnemen kinderspel, ongeacht de hoek waaruit je filmt. Je video-opnamen zagen er nog nooit zo goed uit dankzij de mogelijkheid om 125 minuten ononderbroken filmopnamen in Full HD te maken.

Meer weten over de Nikon Z 30?

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in