Maak kennis met Z by HP, een verzameling van krachtige toestellen die jouw creativiteit naar een nieuw niveau tillen.

Als fotograaf probeer je steeds zonder compromissen te fotograferen om zo het ultieme eindresultaat te bekomen. Waarom zou je voor je computer minder veeleisend zijn? Van beeldbewerking tot videobewerking of zelfs 3D animatie, dankzij Z by HP is je creatieve flow onbeperkt.

Voor de workflow van elke fotograaf

De Z by HP line-up bestaat uit krachtige laptops, performante desktops, perfecte gekalibreerde monitoren en bovendien gecertificeerd voor je vertrouwde software. Maar de hardware heeft als grootste doel jou te laten focussen op wat echt belangrijk is: creatief zijn. Met de kracht om duizenden foto’s te verwerken in de ideale omstandigheden, wordt ervoor gezorgd dat elk detail getoond wordt zoals jij het vastgelegd hebt. 

Technologieën ontwikkeld door HP en toegepast in het HP DreamColor display zorgen voor een levensechte kleurweergave van je beelden. Bij het renderen of animeren van meer complexe content kan je dan weer rekenen op de ongebreidelde kracht van een NVIDIA RTX™ ProViz of NVIDIA GeForce RTX™ grafische kaart om naadloos aan al je eisen te voldoen.

Betrouwbaar in elke situatie

Z by HP gaat echter verder dan het leveren van extreme prestaties en zorgt voor apparatuur die op maat ontwikkeld is voor de eindgebruiker. De toestellen zijn makkelijk uitbreidbaar met extra opslag voor al je foto’s en back-ups, waardoor ze makkelijk met je meegroeien doorheen jouw hobby of carrière. Als fotograaf ben je vaak op pad en pendel je tussen je bureau thuis en een studio, of een shoot op locatie. Bijgevolg zijn de Z by HP-laptops licht en voorzien van een lange batterijduur, maar toch ook robuust, zodat je er zelfs in de meest extreme omgevingen op kan vertrouwen.

Uiteraard is digitale veiligheid ook van cruciaal belang en daarom is Z by HP uitgerust met een ongekend beveiligingssysteem dat zijn gelijke niet kent. Jouw bezorgdheid om de veiligheid van je data en digitale identiteit of ongewenste toeschouwers wordt zo weggeveegd dankzij de verschillende beveiligingsfeatures.

Meer weten over Z by HP? Ontdek het hier.

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met één van onze partners. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in