Teufel dealtip

Met deze dealtip van Teufel geniet je van altijd en overal van je muziek zoals het is bedoeld om van te genieten.

Je krijgt nu maar liefst 35% korting op de Teufel Radio One en Airy Sports TWS in onze webshop. Met deze apparaten speel je jouw favoriete muziek in hoge kwaliteit in elke wenselijke setting, zowel bij het opstaan als tijdens het sporten. De actie geldt zolang de voorraad sterkt, dus wees er snel bij!

Teufel Radio One

Radio One van Teufel is een stijlvolle bluetooth DAB+/FM-wekkerradio met aangename sound om in slaap te vallen en uitgebreide wekkerfuncties voor een prettig en muzikaal begin van de dag. Verkrijgbaar in de kleur zwart en grijs.

Teufel
teufel radio one
radio one

Dit mooie toestel koop je nu voor slechts 109 euro i.p.v. 170 euro!  De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

Airy Sports TWS

Waar hij begint, stoppen vele anderen. De Airy Sports TWS, een draadloze sportkoptelefoon van Teufel, is je powercoach. De diepe bas, de lange afspeeltijd, de ultra-comfortabele pasvorm laten je geen tijd voor een pauze. 

Teufel
Teufel airy sports tws
airy sports tws
airy sports
tws

Deze mooie koptelefoon koop je nu voor slechts 99 euro i.p.v. 149,99 euro! De voorraad is beperkt, dus wees er snel bij.

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in