Van de foto’s waar je het meest trots op bent wil je natuurlijk zo vaak mogelijk genieten. Of trots aan je familie en vrienden presenteren. Dat kan op een chique manier door het beeld als wanddecoratie te laten afdrukken. Bij een afdrukdienst als CEWE kan dat op vele manieren.

Het mooie is dat je zo’n wanddecoratie al in een minuut of tien geregeld hebt. Als je onderstaande stappen volgt, kan je binnenkort genieten van een schitterende wanddecoratie met jouw foto aan de muur. Bovendien kan je deze bij CEWE nu met 20 procent korting bestellen! Gebruik hiervoor de promotiecode WALLSHOOT21. Deze is geldig bij een besteding van tenminste 20 euro en kan één keer per e-mailadres tot en met 31 augustus 2021 worden gebruikt.

Stap 1 : Kiezen maar!

Ga naar www.cewe.be en klik op Wanddecoratie om alle verkrijgbare opties te zien. CEWE laat op deze pagina zien wat er allemaal mogelijk is als je je foto aan de muur wilt presenteren. Als je naar beneden scrollt, zie je het kopje Het perfecte materiaal voor jouw foto. Klik telkens op het cirkeltje met de i bij elk product, om er meer informatie over te lezen.

CEWE biedt veel mogelijkheden voor wanddecoratie. Met een klikje op de i krijg je meer informatie over het product.

Stap 2: CEWE software of online?

Nadat we ons goed hadden geïnformeerd over de verschillende soorten wanddecoratie, besloten wij voor de Galerijprint te gaan. Als je de materialen hebt vergeleken en een keuze gemaakt, dan kan je op twee manieren bestellen. Met een klik op NAAR DE BESTELSOFTWARE kan je jouw wanddecoratie opmaken en bestellen in het pc-programma van CEWE. Hiermee kan je ook alle andere producten van CEWE vormgeven en bestellen, zoals de bekroonde fotoboeken van het bedrijf. Wil je, zoals wij, zonder eerst software te installeren de bestelling doen, dan klik je op BESTEL NU ONLINE.

Bestellen kan met software op de pc of direct in de browser.

Stap 3: Je wanddecoratie ontwerpen

Nu ben je klaar om het ontwerp van de wanddecoratie te maken. Begin met het uploaden van je foto; dit doe je met een klik op FOTO SELECTEREN. We kozen hier een foto van onze vaste medewerker Jo Haegeman, die ook de basis vormt van de voorpagina van de komende Shoot, editie 88.

Als je je foto naar CEWE hebt gestuurd, kan je onder Formaat aangeven of je de foto bijvoorbeeld in vierkant, panorama of 2:3 wilt laten afdrukken. Probeer ze gerust allemaal uit; aan de linkerkant krijg je telkens een preview van het resultaat te zien. Wij kozen hier voor Meerluik, waarna we onder Disposition konden aangeven dat die moest bestaan uit Drie rechthoekige delen. Onder het tweede Formaat bepaal je de afmetingen van je wanddecoratie. CEWE levert bij de Galerijprint een aluminium ophangsysteem gratis mee. Je kan hier voor een meerprijs ook kiezen voor een versie met een schroef- of een klemsysteem. Ben je tevreden het resultaat, dan klink je op VOLGENDE STAP.

Je kan je wanddecoratie op Galerijprint geheel aan je eigen wensen aanpassen.

Stap 4: Preview

In het volgende venster krijg je een voorbeeldweergave van het door jouw gemaakte ontwerp te zien. Wil je toch nog iets veranderen, dan klik je op ONTWERP WIJZIGEN. Je komt dan weer in het vorige venster waarin je formaten en afmetingen kan bepalen. Ben je tevreden, dan klik je op BESTELLEN.

Een grote preview geeft een goede indicatie van hoe jouw wanddecoratie eruit gaat zien.

Stap 5: Vergeet de promotiecode niet!

In het volgende venster geeft CEWE een overzicht van het product dat je hebt ontworpen. Hier kan je onder het kopje Ik heb een kortingscode: de promotiecode WALLSHOOT21 invullen. Klik op CONTROLEER CODE om de 20 procent korting te activeren. Je moet daarvoor wel een account hebben bij CEWE. Heb je die niet, dan kan je die in het volgende scherm makkelijk aanmaken. Na het aanmelden kan je terug naar het winkelmandje om de bestelling te doen. Klik daarvoor op VERDER.

Typ hier je promotiecode in voor een prijsreductie van 20 procent.

Stap 6: Bestellen

In het nieuwe venster krijg je het factuuradres te zien, dat je voor je account hebt opgegeven. Als je wilt, kan je hier een alternatief afleveradres opgeven. Wanddecoratie is immers ideaal om cadeau te doen! Als je nu op BESTELLING CONTROLEREN klikt, krijg je een overzicht van je bestelling. Daarin zie je ook al een indicatie van de leverdatum. Klik op BESTELLING VERSTUREN om de bestelling daadwerkelijk te plaatsen. Per mail krijg je nu een opdrachtbevestiging toegestuurd. Klaar is Kees! Het enige wat je nu nog hoeft te doen, is een paar daagjes wachten tot de postbode je bestelling komt bezorgen.

Als alles klopt, klik je hier op BESTELLING VERSTUREN. Nu hoef je alleen nog een paar daagjes te wachten!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in