Scoor nu € 150 directe korting op een Nikon Z5 systeemcamera. Bekroond met een DPreview Gold award voor beste instap full-frame camera. Dit is het ideale moment om deze compacte mirrorless full frame systeemcamera aan te kopen.

Vanaf 29 januari t.e.m. 15 februari 2021 loopt er een kassakorting promotie waarbij je € 150 directe korting ontvangt op de Z5-body en alle Z5-kits. Lees hier alle voorwaarden.

Je zult versteld staan wat je kunt creëren

Verwelkom de schoonheid van full-frame fotografie. De Nikon Z5 spiegelloze camera is stevig, licht, gemakkelijk te hanteren en compatibel met een universum van full-frame lenzen. Behaal spannende nieuwe niveaus van beeldkwaliteit, of je nu foto’s of films maakt.

De Z5 is een FX-formaat systeemcamera die zonder compromissen voortbouwt op de uitmuntende beeldprestaties en betrouwbaarheid van het Z-vatting systeem, de grootste full-frame objectiefvatting die verkrijgbaar is. Omdat meer licht de sensor van de camera bereikt, heb je de vrijheid om meer details, diepte en kleur te creëren.

Je visie in fullframe

Zie hoe het detailleringsniveau van je foto’s en video’s toeneemt, ongeacht wat je fotografeert. Met zijn full-frame sensor, krachtige EXPEED 6-processor en zeer scherpe EVF maakt de Nikon Z5 het gemakkelijk om full-frame foto’s te maken. Je kunt foto’s zelfs uitsnijden zonder verlies van detail, wat perfect is voor afdrukken en websites.

Nauwkeurige scherpstelling

Het hybride AF-systeem (autofocussysteem) met 273 scherpstelpunten werkt snel, nauwkeurig en ongekend vloeiend. De camera stelt altijd scherp op het onderwerp en onderwerpen blijven scherp, ongeacht waar ze zich in het beeld bevinden. Prachtige foto’s van mensen, of van honden en katten. Wanneer je fotografeert, kan de camera continue scherpstellen op het oog van je onderwerp, zelfs als deze beweegt.

Vloeiende 4K-video’s

Verander het gewone in cinematische scènes. De Nikon Z5 legt scherpe 4K Ultra HD-opnamen vast en full-frame NIKKOR Z-objectieven maken een prachtige scherptediepte mogelijk. Je kunt oogverblindende time-lapse-video’s in de camera opnemen en fotograferen tijdens het filmen.

Lichtsterke full-frame NIKKOR Z-objectieven

Ervaar een diepte en detail zoals nooit tevoren. De Nikon Z5 is compatibel met alle full-frame NIKKOR Z-objectieven en het assortiment wordt voortdurend uitgebreid. Van ultragroothoekobjectieven met vast brandpunt tot telezoom objectieven, al deze objectieven voor systeemcamera´s bieden een grotere lichtsterkte, zijn stiller en leveren scherpere beelden. De prestaties zijn uitstekend voor zowel foto’s als video’s.

korting op Nikon Z5
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in