Scott Kelby-actie: 10% korting op vijf van zijn boeken

0

In de Shoot die op dit moment in de winkels ligt, staat een artikel dat is geschreven door Scott Kelby. Hij is een van de bekendste digitale beeldbewerkers en fotografen ter wereld. Zijn boeken staan bekend om diens praktische aard. Met de tips erin maak je jouw foto’s in een handomdraai stukken fraaier. In het artikel deelt Kelby 17 recepten waarmee iedereen gegarandeerd betere landschapsfoto’s maakt.

De tips zijn ook gepubliceerd in zijn boek Het Grote Landschaps­fotografieboek. Deze en vier andere fotografieboeken van Kelby kan je als Shoot-lezer nu met 10 procent korting aanschaffen!

Ontvang 10% korting op een titel van Scott Kelby!

Als Shoot-lezer kan je dit boek nu met 10 procent korting aanschaffen bij Standaard Boekhandel. Voor vier andere boeken van Scott Kelby geldt dezelfde korting. Klik op een van de links hieronder om gebruik te maken van de actie. De actie loopt tot 31 januari 2021.

Dit zijn de vijf deelnemende boeken met 10% korting

Hoe doe je dat in Lightroom?

Portretfotografie met natuurlijk licht

Adobe Photoshop voor lightroom-gebruikers

Het grote landschapsfotografieboek

Het beste van Scott Kelby over Digitale Fotografen

Kelby is de best verkopende auteur ter wereld als het gaat om boeken over fotografische technieken. Volgens zijn succesvolle methode en met zijn bekende stijl beschrijft de bestsellerauteur o.a. Lightroom, Photoshop, Landschapsfotografie en digitale fotografie.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in