Kamera Express

Deze maand organiseert Kamera Express een fotowedstrijd met thema “Bokeh”. Lees hier hoe je kans maakt op de Panasonic Lumix DC-G100 vlogkit.

In december draait het bij de Kamera Express fotowedstrijd om het thema “Bokeh”. Deze maand maak je als deelnemer kans op een Panasonic Lumix DC-G100 Vlogkit ter waarde van maar liefst €699! Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige prijs.

Wat kun je winnen?

Kamera Express organiseert iedere maand een fotowedstrijd waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Als deelnemer aan de wedstrijd van deze maand met het thema “Bokeh” maak je kans op de  Panasonic Lumix DC-G100 Vlogkit.

De Panasonic Lumix DC-G100 is een compacte en lichtgewicht systeemcamera die speciaal is ontwikkeld is voor vloggers en contentmakers. Deze camera is de ideale tool voor het delen van verhalen. Met de Lumix DC-G100 maak je vloeiende 4K of Full HD beelden in verschillende framesnelheden. De krachtige 5-assige hybride beeldstabilisator blinkt uit in het leveren van stabiele videobeelden waarbij jij in beweging bent. Het resultaat ziet er veel vloeiender uit en is prettiger om naar te kijken. Of je nu in huis rondloopt, op de fiets zit of zelfs opnames maakt vanuit een auto, je kunt ervan op aan dat de G100 alles stabiel houdt.

Dankzij het geïntegreerde OZO Audio by Nokiageluidssysteem is een uitstekende geluidskwaliteit gegarandeerd. Drie interne microfoons leggen helder en levendig geluid vast, dat net zo realistisch is als er zelf bij zijn. De G100 volgt de stem van een waargenomen persoon en schakelt automatisch over naar de juiste geluidsmodus voor deze situatie. Door deze technologie is het niet langer nodig om een externe microfoon te gebruiken.

Bovendien is de G100 voorzien van diverse geavanceerde functies, zoals de nieuwe Video Selfie-modus. In deze modus worden zowel de gebruiker als de achtergrond perfect scherp vastgelegd. Speciale video-effecten, Slow motion- en Time Lapse-opnames zijn daarnaast gemakkelijk te realiseren. Ervaren vloggers zullen blij zijn dat de camera ook VLogL-opnames en LUT (Look Up Table) functionaliteiten biedt.

Deze Vlogkit bestaat uit de Panasonic MFT 12-32mm F/3.5-5.6, de Panasonic DMW-SHGR1 tripod grip, de Panasonic DMW-BLG10 accu en de Panasonic DMW-PS10 schoudertas. Hiermee ben je helemaal klaar voor het maken van de mooiste vlogs en video’s.

Wil je meer weten over deze kit? Klik hier.

Hoe kun je meedoen?

 1. Maak een foto of kies een eerder door jou gemaakte foto uit
  In deze periode begrijpen we dat je graag dichtbij huis blijft. Put inspiratie uit je huidige omgeving of blader eens terug in jouw foto’s. Misschien kom je hier wel een foto tegen die perfect bij het thema past. Het thema “Bokeh” is breed toepasbaar. We zijn benieuwd naar jouw creatieve invulling van de opdracht.
 2. Stuur jouw foto tot en met 31 december in
  Heb jij een prachtige foto gemaakt die past bij het thema? Stuur dan jouw foto in op de Kamera Express website via deze link. Vertel in het veld “laat ons meer weten over jouw foto” waarom jij vindt dat deze foto bij het thema past en vertel ons welke apparatuur je voor de foto hebt gebruikt. Je kunt jouw foto insturen tot en met 31 december.
 3. Beoordeling door de Vakjury
  De Kamera Express vakjury buigt zich na 31 december over alle inzendingen en beoordeelt deze op originaliteit, compositie, sfeer en stijl.
 4. Bekendmaking van de winnaar
  Houd de Facebook pagina van Kamera Express in de gaten. In de eerste week van januari wordt er namelijk op dit kanaal bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van de Panasonic Lumix DC-G100 Vlogkit ter waarde van €699,-.

We zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Voor nu wensen we je veel plezier met creëren!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in