canon leasing

Met Canon Leasing heb je meteen de beschikking over de nieuwste Canon-producten, maar betaal je pas na 6 maanden!

Waarom blijven dromen van het uitbreiden van je kit? bijvoorbeeld met de EOS R5 of R6? Canon biedt je extra steun nu je die nodig hebt! Sluit vóór 1 mei 2021 een leasing contract af voor één van de deelnemende producten en begin pas met betalen over maximaal 6 maanden. Wanneer jij er weer klaar voor bent!

Deze actie is geldig bij afsluiting van een leasing contract op één of meerdere deelnemende producten bij een Canon Pro Partner tussen 1 mei 2020 en 1 mei 2021. Kijk hier voor de lijst van deelnemende producten, en zoek hier een Canon Pro Partner bij jou in de buurt.

Bij het afsluiten van je contract kun je kiezen om de aflossing van je aankoopbedrag meteen te starten. Maar je kan ook kiezen om dit uit te stellen met maximaal 6 maanden na het afsluiten van je leasecontract. Kies jij voor een betalingsuitstel, dan wordt de totale looptijd van de overeenkomst met maximaal 6 maanden verlengd (24 + 6 maanden of 36 + 6 maanden) met als voordeel dat de leasetermijn en het af te betalen bedrag per maand voor jou niet wijzigt. Meer informatie vind je op canon.be/leasing.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in