Fotowedstrijd

Deze maand organiseert Kamera Express een fotowedstrijd met thema “Klein”. Lees hier hoe je kans maakt op de Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary.

In november draait het bij de fotowedstrijd van Kamera Express om het thema “Klein”. Deze maand maak je als deelnemer kans op een Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary objectief ter waarde van maar liefst €549! Hieronder leggen we je uit wat je moet doen om kans te maken op deze prachtige prijs.

Wat kun je winnen?

Kamera Express organiseert iedere maand een fotowedstrijd waarmee je mooie prijzen kunt winnen. Als deelnemer aan de wedstrijd van deze maand met het thema “Klein” maak je kans op de Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary lens. Deze lens staat bekend om zijn prachtige bokeh. Bij het ontwerp van dit objectief heeft Sigma namelijk rekening gehouden met vignettering. Dit levert een zachte en bijna klassieke bokeh op die aan onder andere portretten een prachtig effect geeft.

Deze Sigma 45mm Contemporary prime lens heeft een minimale focusafstand van 24cm, waardoor je met deze lens onder andere de mooiste tabletop opnames maakt. Daarnaast schiet je scherpe beelden met een klein diafragma. De lens is voorzien van een stappenmotor waardoor je snel en vloeiend op jouw onderwerp scherpstelt. Daarnaast kun je met deze lens gebruikmaken van de Face- en Eye AF van jouw camera. Bovendien is dit objectief voorzien van een gebruiksvriendelijke scherpstelring, waardoor je zeer nauwkeurig handmatig kunt scherpstellen. Zowel bij fotografie als video pas je de diafragmawaarde eenvoudig aan door aan de diafragmaring te draaien. Deze ring geeft je tijdens het draaien feedback door middel van clicks, zodat jij jouw focus op het beeld kunt houden.

De veelzijdigheid van deze lens maakt de Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary een ideaal objectief voor dagelijks gebruik.

Wil je meer weten over deze lens? Klik hier.

Hoe kun je meedoen met Fotowedstrijd “Klein”?

 1. Maak een foto of kies een eerder door jou gemaakte foto uit
  Tijdens deze nieuwe lockdown begrijpen we dat je graag dichtbij huis blijft. Put inspiratie uit
  je huidige omgeving of blader eens terug in jouw foto’s. Misschien vind je hier wel een foto
  die perfect bij het thema past. Het thema “Klein” is breed toepasbaar. We zijn benieuwd naar jouw creatieve invulling van de opdracht.
 2. Stuur jouw foto tot en met 30 november in
  Heb jij een prachtige foto gemaakt die past bij het thema? Stuur dan jouw foto in op de
  Kamera Express website via deze link. Vertel in het veld “laat ons meer weten over jouw foto” waarom jij vindt dat deze foto bij het thema past en vertel ons welke apparatuur je voor de foto hebt gebruikt. Je kunt jouw foto insturen tot en met 30 november.
 3. Beoordeling door de Vakjury
  De Kamera Express vakjury buigt zich na 30 november over alle inzendingen en beoordeelt
  deze op originaliteit, compositie, sfeer en stijl.
 4. Bekendmaking van de winnaar
  Houd de Facebook-pagina van Kamera Express in de gaten. In de eerste week van december wordt er namelijk op dit kanaal bekend gemaakt wie de gelukkige winnaar is van de Sigma 45mm F/2.8 DG DN Contemporary lens.

We zijn benieuwd naar jullie inzendingen! Voor nu wensen we je veel plezier met creëren!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in