Kamera Express header
Two hands holding a black video camera. On the camera monitor is a forest with fall tones. The background of the actual image is blurred.

Het zonnetje laat zich van zijn beste kant zien en je jas kan aan de kapstok blijven: tijd om op pad te gaan. Kamera Express geeft je daarvoor de beste tips.

Momenteel vind je op Kamera Express onwijs veel tips omtrent het thema Onderweg aan de slag. Ontdek bijvoorbeeld hoe je de Rotterdamse skyline op z’n mooist vastlegt, of hoe je ook met tegenlicht de mooiste foto’s maakt. Daarnaast maak je kans op een Fujifilm X-T3 + XF 18-55 mm als je meedoet aan de fotowedstrijd met het thema “Dauw.”

On-the-go foto’s bewerken

Wil jij geen tijd verspillen en je foto’s onderweg al bewerken? Bekijk dan de tips van Kamera Express voor het bewerken van foto’s op je smartphone. In deze interessante handleiding lees je hoe je met behulp van Ligthroom je foto’s nog mooier maakt. Leer alle basics: van uitsnijden en de kleuren aanpassen tot het maken van profielen, presets en het veranderen van de belichting. Zo heb jij voortaan nog voor je thuis bent je foto’s bewerkt!

Leer van de pros

Een keertje niet op pad? En heb je nieuwe inspiratie nodig? Dat komt goed uit, want Kamera Express heeft speciaal voor jou de beste interviews verzameld. In ‘Meet the Pro’ vertelt Joel Santos meer over zijn fotografie en verschillende projecten. Landschap en cityscape fotograaf Albert Dros neemt je mee naar Gent en de buitengewone beeldmakers vertellen meer over hun drijfveren en ambities.

Waag je aan fotografie onderweg

Nederland kent talloze prachtige natuurgebieden, rauwe steden en leuke dagjes weg. Nu we vooral in eigen land blijven, is het leuk om er dagjes op uit te gaan. En als je dan al weggaat, wil je natuurlijk wel mooie foto’s maken. Wil je eens een keer wat anders of nieuwe technieken proberen? Maak daarvoor gebruik van de tips van Kamera Express.

Voor de minder zonnige dagen

Wilde je er net op uitgaan om foto’s te maken, begint het keihard te regenen… Gelukkig zijn er binnen ook genoeg mogelijkheden om met je camera aan de slag te gaan. Neem voor extra inspiratie eens een kijkje op het Youtubekanaal van Kamera Express. Het videoteam plaatst regelmatig video’s waar je ook thuis mee aan de slag kunt. Bekijk de beste vlogtips of leer meer over verschillende invalshoeken.Zo vermaak je je voorlopig nog wel.

Daarnaast leent een regendag zich goed voor het uitbreiden van je fotografiekennis.  goed gebruiken om je fotografiekennis uit te breiden. Kamera Express biedt alle cursussen van de Kamera Express Academy tegen een aantrekkelijke prijs aan. Verdiep je in sport- en actiefotografie, leer hoe je jouw huisdier het best in beeld brengt of begin aan een cursus landschapsfotografie. Tijd om de (digitale) studieboeken open te slaan!

Ga erop uit

De belangrijkste – en makkelijkste – tip die we je kunnen geven: ga op pad. Ontdek alles wat Nederland te bieden heeft en leg alles vast met behulp van de handige tips van Kamera Express.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


1 REACTIE

  1. Beste

    Als nieuwe abonnee (nr. 720276841) op het fotomagazine Shoot heb ik zopas nr. 81 ontvangen. Tot mijn verbazing ontbrak echter het beloofde welkomstgeschenk zijnde het digitale archief 2009-2019.

    Kan u mij dit alsnog toesturen waarvoor mijn dank bij voorbaat.

    Vriendelijke groeten

    Marc Crauwels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in