korting op Nikon Z

Tot 19 juli biedt Nikon namelijk in de Nikon Store en bij deelnemende Nikon-verkooppunten hoge kortingen op al zijn producten in de Z-serie.

Aan het twijfelen of je wilt overstappen op een van de geavanceerde systeemcamera’s van Nikon? Of ben je juist toe aan een uitbreiding voor je Nikon Z6, Z7 of Z50? Dan is nu de tijd om de knoop door te hakken! Tot 19 juli biedt Nikon namelijk hoge kortingen op al zijn producten in de Z-serie.

Tot 400 euro korting op Nikon Z-producten

Zo bespaar je nu maar liefst 200 euro op een Z7-body. Of wat dacht je van 200 euro korting op Nikons sublieme werkpaard voor spiegelloze camera’s, de Nikkor Z 24-70mm f/2.8 S? Dat is heel mooi meegenomen toch? Ook bij de aanschaf van andere toplenzen uit voor het Nikon Z-systeem krijg je nu minimaal 100 euro korting.

Ga je voor een kit, dan ben je nog goedkoper uit. Zo is het pakket met Nikkon Z6, Nikkor 14-30mm f/4 en FTZ-kit nu liefst 300 euro goedkoper. Op de combinatie Z7 en Nikkor 4-30mm f/4 krijg je nu zelfs 400 euro korting.

Advertentie

De volledige lijst vind je op de speciale actiepagina van Nikon. De producten met korting zijn verkrijgbaar in de Nikon Store en bij deelnemende Nikon-verkooppunten.

Advertentie



Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (6x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in