Actie: 10% korting op boeken van Scott Kelby

0

Scott Kelby is een van de bekendste digitale beeldbewerkers ter wereld. Zijn boeken staan bekend om hun praktische aard: met de tips erin maak je je foto’s in een handomdraai stukken fraaier. In een artikel in Shoot 75 deelt hij veertien van die speciale effecten in Lightroom Classic met de lezers van Shoot. Kelby vertelt je hoe je bijvoorbeeld portretfoto’s met hoog contrast maakt, je foto’s omzet naar zwart-wit of een straat er laat uitzien alsof het er net geregend heeft.

De tips zijn ook gepubliceerd in zijn boek Hoe doe je dat in Lightroom Classic? Dit biedt op 320 bladzijden nog honderden extra praktische weetjes en tips voor het bekende programma van Adobe. Hoe doe je dat in Lightroom Classic? is geen theorieboek, vol met verwarrend jargon en uitgebreide concepten met veel stappen. Het is een boek waarin je leest op welke knop je moet drukken, welke instelling je moet gebruiken en hoe en wanneer je die precies gebruikt, zodat je nooit meer in Lightroom Classic ‘vastzit’.

Ontvang 10% korting op een titel van Scott Kelby!

Als Shoot-lezer kan je dit boek nu met 10 procent korting aanschaffen bij Standaard Boekhandel! En voor vier andere boeken van Scott Kelby geldt dezelfde korting. Surf naar www.standaardboekhandel.be/kelby om gebruik te maken van de actie. Koop tussen 1 november en 31 december één van de vijf deelnemende titels aan en ontvang 10% korting!

Dit zijn de vijf deelnemende boeken met 10% korting:

Scott Kelby is de best verkopende auteur ter wereld van boeken over fotografische technieken. Volgens zijn succesvolle methode en in zijn bekende stijl beschrijft de bestsellerauteur o.a. Lightroom, Photoshop, Landschapsfotografie en digitale fotografie.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in