Vanaf vandaag is Shoot 75 verkrijgbaar, ook deze keer staat je favoriete fotografieblad weer vol met mooie artikelen door de beste fotografen. Waarover lees je in deze uitgave?

Al zijn het geen inheemse dieren, toch kan je op verschillende plekken in de Lage Landen damherten in het wild fotograferen. Met de tips die natuurfotograaf Edwin Giesbers je in dit nummer geeft, weet je waar en hoe je ze het best kan fotograferen.

Schotland is slechts zo’n anderhalf uurtje vliegen van Brussel en is een van de meest fotogenieke landen van Europa. Bart Heirweg toog naar het land van de whisky en documenteerde voor Shoot zijn roadtrip door de Highlands. Geniet van zijn adembenemende uitzichten en laat je inspireren voor jouw eventuele bezoek aan het land.

Ook in Shoot 75

Verder lees je in deze uitgave over Bart Grietens. Deze fotograaf uit Mechelen won met zijn fotoreeks over de voorstelling Paradijsvertraging de Theaterfoto Prijs 2019. Bekijk direct een aantal indrukwekkende foto’s van zijn winnende serie.

Als je over natuurfotografie spreekt, denk je niet direct aan bewogen foto’s. Toch kan beweging ook in deze fotografievorm treffende platen opleveren. Andrea Gulickx en Jan van der Greef vertellen waarom je je niet altijd aan de fotografische regels hoeft te houden.

Hoe vind je het juiste model voor je project? Koen Dhollander geeft je tips waarmee je altijd een geschikt model voor je fotoshoots tot je beschikking hebt.

Lightroom Classic is zo uitgebreid dat je er vaak lang niet alles uithaalt. Lightroom-expert Scott Kelby vertelt daarom stap voor stap hoe je met schitterende effecten je foto’s verbetert.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in