Een iPhone zonder een hoesje eromheen kan tegenwoordig echt niet meer. Vrijwel alle gebruikers van mobiele telefoons kiezen dan ook bewust voor iPhone hoesjes kopen. Maar waarom kunnen iPhones tegenwoordig niet meer zonder een smartphone-case?

Een iPhone zonder een hoesje eromheen kan tegenwoordig echt niet meer. Vrijwel alle gebruikers van mobiele telefoons kiezen dan ook bewust voor iPhone hoesjes kopen. Maar waarom kunnen iPhones tegenwoordig niet meer zonder een smartphone-case?
iPhones zijn kwetsbaarder geworden
Telefoonhoesjes hebben meerdere pluspunten, maar de belangrijkste is wel dat ze een goede bescherming bieden tegen beschadigingen en valpartijen. iPhone hoesjes kopen en om je mobieltje doen, voorkomt een hoop ellende als jouw toestel valt of ergens tegenaan komt. Feit is namelijk dat onze smartphones steeds kwetsbaarder zijn geworden. Mobiele telefoons van de eerste generaties, zoals de Swing 200 of de Nokia 3310, waren enorm robuust en kon je nog een keer laten vallen zonder schade te veroorzaken. Moderne smartphones echter zijn veel gevoeliger als ze op de grond terechtkomen. Dit komt vooral doordat ze dunner en smaller zijn en veel glas bevatten.
Telefoonhoesjes worden steeds beter en mooier
Een ander voordeel van iPhone hoesjes kopen, is dat telefoonhoesjes steeds sterker worden en duurzamer zijn dan enkele jaren geleden. De hoesjes gaan hierdoor langer mee en zijn beter bestand tegen beschadigingen. Verder worden de telefoonhoesjes telkens mooier en dienen ze steeds vaker als een stijlicoon. De kleuren, opdrukken en stofsoort van jouw telefoonhoes geeft een goede indruk van wie jij bent of wilt zijn. Hoesjes voor iPhones zijn daarom ideaal om met jouw telefoon stijlvol en eigentijds voor de dag te komen. En de keuze op het gebied van iPhone hoesjes is gelukkig enorm, dus jouw favoriete model zit er altijd wel tussen!
Hoesjes voor iPhones krijgen meer functies
Het leuke van telefoonhoesjes die momenteel op de markt komen, is de multifunctionaliteit ervan. Zo kun je leuke hoesjes krijgen die je kunt gebruiken als een standaard, om zo jouw telefoon horizontaal te kunnen neerzetten,. Ideaal natuurlijk als je in de trein zit en even op de telefoon een filmpje wilt kijken of aan iemand anders wilt laten zien. Je hoeft de telefoon dan niet horizontaal te houden, maar zet hem gewoon in het hoesje neer… En dan kan het grote genieten beginnen! Steeds vaker hebben telefoonhoesjes ook vakjes en ruimtes om bijvoorbeeld fotootjes, geld of bankpasjes in op te bergen. Dat is natuurlijk enorm handig! En ten slotte zitten er in veel moderne hoesjes uitsparingen, die je kunt gebruiken om een headset aan te sluiten of geluidsboxen. Lekker makkelijk dus!

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.