Onze-Lieve-Vrouwekerk
Ingezonden door Bert Vounckx

Een foto van de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Nieuwpoort badend in een sfeervol ochtendlicht. De fotograaf vroeg onze mening.

Tijdens een verblijf aan zee maakte de fotograaf dit beeld vanuit een raam van een B&B. Fijn dat hij ons laat meegenieten van het prachtige ochtendlicht bij de gotische Onze-Lieve-Vrouwekerk van havenstadje Nieuwpoort. Omdat hij een klein diafragma instelde, zijn fijne details zoals de bakstenen van de kerk subtiel zichtbaar in de schaduwpartijen. Dat voorkomt dat het beeld saai wordt.

Onze-Lieve-Vrouwekerk – Ingezonden door Bert Vounckx (Canon R6, f/11, 1/40, ISO 1600, 100 mm). Volg hem op Instagram voor meer foto’s van Bert.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


2 REACTIES

  1. De foto van de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Nieuwpoort vind ik echt niet mooi, te duister en maar gedeeltelijk op de foto.
    Slecht van compositie en van kleur ondanks de mistige omstandigheden. Deze foto kon veel beter zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in