chemobehandeling
Ingezonden door Philip Van Daele

Alle foto's vertellen een verhaal, het ene is wat emotioneler dan het andere. Hier legde de fotograaf een zeer moeilijke periode vast.

Soms vertelt foto een overduidelijk emotioneel verhaal. Deze foto visualiseert de invloed van een chemobehandeling op de vrouw
van de fotograaf en hun jonge gezin, met de spiegel als krachtige beeldspraak: het vechten tegen haar lichaam, tegen haar gevoelens, het rekening houden met het ongemak van anderen. Het beeld maakt deel uit van een confronterende reeks; wij hopen dat de ­totstandkoming ervan bijdraagt tot een vruchtbaar herstel.

Geen titel – Ingezonden door Philip Van Daele (EXIF-gegevens onbekend). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in