muze
Ingezonden door Ariane Verriest

Deze fotograaf vereeuwigde haar muze Sofie met een belle ­èpoque-uitstraling. Lees hier onze mening over hun eerste sessie.

De fotograaf viel voor haar muze vanwege Sofie’s “belle ­èpoque-uitstraling”. Deze voor beiden eerste fotoshoot met belichting smaakt alvast naar meer. Het zachte licht brengt het gewenste vintagegevoel, waarbij de klassieke schoonheid van het model naar voren komt. Tips voor de volgende sessie: zorg voor een minder afleidende achtergrond en een kadrering die de schouder niet afsnijdt. We kijken alvast uit naar de volgende portretten van Sofie.

Geen titel – Ingezonden door Ariane Verriest (Fujifilm X-T3, f/2.5, 1/60, ISO 400, 75 mm fullframe-equivalent). Kijk op Instagram voor meer werk van Ariane.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in