Kimberly
Ingezonden door Victor Van Woensel

Benieuwd wat deze fotograaf voor elkaar kreeg met een Scatterflash en het model Kimberly? Lees hier onze mening over zijn foto.

Het lijnenspel in deze prachtige zwart-witcompositie brengt diepte en focus. De plint en de benen van het model leiden je ogen geraffineerd naar haar gezicht. Daar stuiten ze op de terneergeslagen blik, die je nieuwsgierig maken naar het verhaal ­achter de scène. Met behulp van een Scatter­flash zorgde de fotograaf voor subtiele schaduwen op een anders saaie witte muur. Hoewel niet heel storend, zouden wij het vlekje rechtsboven het model wegretoucheren voor de ultieme finishing touch.

Geen titel – Ingezonden door Victor Van Woensel (Canon EOS R6, f/5.6, 1/160, ISO 160, 24 mm). Bekijk meer van Victors foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in