moeder
Ingezonden door Kim Delville

Soms wekt een foto je nieuwsgierigheid. Zoals deze foto met twee vrouwen, die in tweede instantie toch een ander tafereel laat zien.

We zijn voorstanders van foto’s die een verhaal ­vertellen of verwarren. Of beide. Zo denk je hier wellicht dat de moeder meer aandacht voor haar telefoon dan voor haar kroost heeft. Maar: “kijk goed, het is niet wat je denkt”, vertelt de fotograaf erbij. En al zag je de pop direct, dan vraag je je vast af wat haar relatie met deze twee volwassen vrouwen is. Elementen genoeg om je nieuwsgierigheid én fantasie te prikkelen.

Geen titel – Ingezonden door Kim Delville (Fujifilm X-T30, f/5.6, 1/450, ISO 2000, 34 mm kleinbeeldequivalent). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in