therapie
Ingezonden door Luc De Cock

Het zal voor meer Shoot-lezers gelden: fotografie is toch een soort therapie. Zo ook voor de maker van deze Oordeel-foto.

“Fotografie is toch soort therapie!” bekende deze fotograaf bij de inzending van zijn beeld. We herkenden meteen een lotgenoot. Ook voor ons is het genieten als we ‘in het veld’ het perfecte plaatje in ons hoofd zo dicht mogelijk proberen te benaderen. Toen hij de warme verlichting van dit polderkerkje zag, stapte hij vol goede moed met camera en statief een verlaten veld in. Daar genoot hij van de stilte en maakte ook nog deze sfeervolle foto met pakkende dynamiek in het wolkendek.

Geen titel – Ingezonden door Luc De Cock (Nikon Z7 II, f/8, ISO 100, 14 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in