opa

Er zijn vast mensen die deze foto van een overleden opa akelig vinden, maar wij prijzen de diepere betekenis en uitvoering ervan.

De fotograaf maakte deze confronterende foto van haar vader zaliger, die jarenlang vocht tegen MS maar vorig jaar de strijd tegen corona niet wist te winnen. Voor haar is het uurwerk symbolisch: “we kennen de tijd, maar hebben er geen.” Omdat ze de scherpte op het horloge legde, brengt ze deze boodschap ook aan de kijker over. Er zijn vast mensen die de foto akelig vinden, maar wij prijzen de stijlvolle uitvoering en de diepere betekenis die erachter schuilt.

Opa – Ingezonden door Marjan Wullen (Nikon D7000, f/6, 1/100, ISO 2000, 232 mm kleinbeeldequivalent). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in