quarantaine
Ingezonden door Arno Vlaeminck

Een foto ter herinnering aan een periode van quarantaine en noodzakelijke afstandsregels. Lees hier ons oordeel.


Met dit beeld wil de fotograaf ons herinneren aan de periode van “bubbels, mondmaskers, quarantaine en Zoomgesprekken. En vooral aan de trieste, maar noodzakelijke afstandsregels, waardoor een eveneens broodnodige knuffel plots erg moeilijk werd.” Zijn compositie is perfect, met de onscherpe handen die je ogen naar de liefdevolle blik van de vrouwelijke hoofdpersoon leiden. De druppels maken zichtbaar dat de twee door een raam gescheiden zijn. Met de keuze voor zwart-wit zorgt de maker voor een extra vleugje dramatiek in zijn beeld.

Mother/sonscreen (covid-19) – Ingezonden door Arno Vlaeminck (Sony a7 III, f/1.4, 1/400, ISO 200, 24 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in