model
Ingezonden door Lars Mulders

Wij geven onze mening over deze foto van een model in de duinen aan de kust, gemaakt tijdens het gouden uurtje.


Deze foto is aan de kust gemaakt tijdens het gouden uurtje. De fotograaf maakte dankbaar gebruik van de duinen die het licht wat breken. Dat valt daarom prettig zacht op zijn model. De lichte-telelens zorgt dat alle proporties natuurgetrouw overkomen.
De grote lensopening vestigt samen met een goede scherpstelling op de ogen alle aandacht op het gezicht, en maakt de voor- en achtergrond subtiel onscherp. De houding van het model ondersteunt die focus op een perfecte wijze.

Geen titel – Ingezonden door Lars Mulders (Sony a7III, f/1.8, 1/640, ISO 100, 85 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in