Plots
Ingezonden door Jan Vanhaecke

Lees hier onze mening over dit fotografisch eerbetoon aan een plots overleden vader.

Wat waardevol als je zo’n gracieus eerbetoon aan een overleden dierbare kan maken. De pijp die je op deze foto ziet, is namelijk van de vader van de fotograaf. Zijn oudeheer was een verwoed lezer en overleed onverwachts in 2020, vandaar de titel van het beeld. Het zit vol symboliek, met het omgevallen kopje, het onuitgelezen boek en de pijp als direct herkenbare elementen. Door een stukje voile voor zijn lens te houden, laat de maker weten dat de herinnering aan zijn vader weliswaar vervaagt, maar nooit geheel verdwijnt. Klasse!

Plots – Ingezonden door Jan Vanhaecke (Nikon Z6, f/13, 1/800, ISO 14.400, 47 mm)

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in