Tulpen
Ingezonden door Theo Quintelier

Lees onze mening over deze variant van een veld met paarse tulpen met een contrasterende gele, gemaakt in het blauwe uurtje.

“Alweer een tulpenfoto”, typte de fotograaf met gevoel voor humor bij het insturen van dit beeld. Hij fotografeerde deze variant in het blauwe uurtje, waarbij hij dankbaar gebruikmaakte van de verdwaalde gele tulp. Het contrasterende paarse bloemenveld dient als passende achtergrond. Het hoofdonderwerp staat hier inderdaad het best in het midden, en de toenemende onscherpte in de achtergrond zorgt voor een prettige diepte. De tekening in de lucht en het vage stadsaangezicht voorkomen dat het beeld saai wordt. Ook fijn dat er eens geen molen in de achtergrond prijkt.

Tulpen – Ingezonden door Theo Quintelier (EXIF-gegevens onbekend). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in