Trapstoel
Ingezonden door Hans Noordeman

Dit technisch perfecte stilleven van een trapstoel wordt nog interessanter als je weet dat er een verhaal achter schuilt.

We zien voor deze rubriek niet veel stillevens langskomen. Dus als we er een krijgen, willen we het graag plaatsen. Zeker als er een verhaal achter zit, want dat maakt een foto vaak net interessanter. De maker van deze trapstoelfoto is bezig met een zoektocht. “Als je alleen een ‘kale’ foto maakt van een object, heeft zo’n foto dan nog genoeg te zeggen?” vraagt hij zich af. Het antwoord bepaalt ieder voor zich. Wij zijn in elk geval gefascineerd door de krachtige belijning en de technische kwaliteit van het beeld, met veel details in zowel lichte en donkere delen.

Geen titel – Ingezonden door Hans Noordeman (Nikon D780, f/4, 1/5, ISO 12.800, 100 mm)

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in