Eikelboorder
Garden Safari

De fotograaf van deze eikelboorder had geluk en maakte gebruik van het moment. Dit is onze mening over zijn 'Garden Safari'.

Soms heb je geluk en moet je gebruikmaken van het moment, zoals deze fotograaf deed. Hij vond deze eikelboorder bij het onkruid wieden van de voortuin in zijn kruiwagen. Daar liet de kever zich gewillig fotograferen. Dankzij zijn macro-objectief kon de
fotograaf het beestje levensgroot vastleggen. De focus ligt perfect op de ogen, hetgeen versterkt wordt door een mooie voor- en achtergrondonscherpte. De bruine en turquoise tinten passen perfect bij elkaar.

Garden Safari – Ingezonden door Dave Vandeput (Sony a77, f/4, 1/80, ISO 100, 90 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in