giraf
Ingezonden door Ria Schildermans

Deze foto is eigenlijk eerder een kiekje dan een bewust gecomponeerd beeld.

Het is duidelijk dat deze foto niet op safari in een ver land is gemaakt. De pose van het beest is grappig; zoals de fotograaf vermeldt lijkt het de bezoekers te willen keuren. De focus heeft ze goed op de giraf gelegd, maar verder is dit meer een kiekje dan een bewust gecomponeerd beeld. Daarvoor zijn/is er te veel (van de) auto’s in voor- en achtergrond zichtbaar.

Geen titel – Ingezonden door Ria Schildermans (Canon EOS 5D Mark III, f/10, 1/320, ISO 250, 89 mm). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in