Betrapt
Ingezonden door Marjan Wullen

Lees hier onze mening over een beeld van een betrapt stel parende lantaarntjes.

Of deze parende lantaarntjes zich echt betrapt voelden, zullen we nooit weten. Maar de fotograaf heeft een stijlvolle cadrage gemaakt van het tweetal met een zwarte achtergrond en de stengel dicht langs de rand. Het beeld was nog strakker geweest als die achtergrond helemaal zwart was geweest of gemaakt. Het is jammer dat sommige delen van de insecten een beetje overbelicht zijn.

Betrapt – Ingezonden door Marjan Wullen (Nikon D7200, f/11, 1/250, ISO 100, 90 mm). Bekijk meer van haar foto’s op haar portfoliowebsite.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in