Cassandra
Ingezonden door Victor Van Woensel

Dit portret van Cassandra in een klassieke pose met blik over de schouder maakte de fotograaf op locatie. Dit is ons oordeel.

Bij deze fotoshoot op locatie heeft de fotograaf gekozen voor een klassieke pose met blik over de schouder. Twee lichtbronnen zorgen voor een fijne uitlichting van het model, hoewel er op haar voorhoofd een tikje teveel licht valt. Ondanks de krappe uitsnede is er in de achtergrondonscherpte nog voldoende van de omgeving te zien.

Cassandra – Ingezonden door Victor Van Woensel (Canon EOS R6, f/5/6, 1/200, ISO 640, 85 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in