karakterportret
Ingezonden door Paulina Januszewska

Op dit karakterportret kijkt het model je met een strakke blik via de lens recht in de ogen. Dat sprak ons direct aan.

Dit karakterportret pakte ons direct. Het model kijkt je met een strakke blik via de lens recht in de ogen. De fotograaf versterkte zijn pakkende oogopslag door te zorgen voor een heel kleine scherptediepte. Daardoor trekken de ogen alle aandacht. De warme kleurstelling, de belichting van het gezicht en de strakke inkadering maakt het portret compleet.

Windy 7 – Ingezonden door Paulina Januszewska (Canon EOS 5D Mark III, f/2, 1/160, ISO 125, 50 mm). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in