Alleen ogen
Ingezonden door Peter Heins

De afwijkende uitsnede van deze foto brengt een intrigerende spanning. In eerste instantie zie je het geheel, met de vrolijk gekleurde bloemblaadjes verweven met de structuurvolle haarstrengen. Uiteindelijke blijven je ogen steken bij de kijkers onder in het beeld. Zo dicht op de rand lijken deze ogen je stiekem maar doelbewust in de gaten te […]

De afwijkende uitsnede van deze foto brengt een intrigerende spanning. In eerste instantie zie je het geheel, met de vrolijk gekleurde bloemblaadjes verweven met de structuurvolle haarstrengen. Uiteindelijke blijven je ogen steken bij de kijkers onder in het beeld. Zo dicht op de rand lijken deze ogen je stiekem maar doelbewust in de gaten te houden.

Alleen ogen – Ingezonden door Peter Heins (Canon M5, f/4, 1/250, ISO 200, 85 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in