Petronas Twin Towers
Ingezonden door Jos Baert

De Petronas Twin Towers vastgelegd in een nachtelijke setting. Lees hier onze mening over de foto van Jos Baert.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Een klassiek voorbeeld van het driepuntsperspectief met convergerende lijnen (zie ook het artikel over perspectief van Kattoo Hillewaere). Dit standpunt met schuine lijnen en de krachtige vlakverdeling zorgt voor een fijne dynamiek in het beeld. Dat past geheel bij de futuristische belichting van het gebouw. De zichtbare sterren in de nachtelijke hemel geven het beeld de nodige diepte.

Petronas Twin Towers – Ingezonden door Jos Baert (Canon EOS 400D, f/4, 1/15, ISO 1600, 30 mm kleinbeeldequivalent). Op zijn website kan je meer van zijn foto’s bekijken.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in