zwangerschap
Ingezonden door Lars Mulders

De handen op de buik van deze zwangere vrouw zorgen voor een gevoel van bescherming, maar de horloges verstoren het serene beeld een beetje.

Een shoot tijdens de zwangerschap biedt een mooie herinnering waar je als koppel jaren later met liefde naar terug kan kijken. Met de focus op en uitsnede van de buik legt de fotograaf de aandacht op wat het belangrijkst is. De handen op de buik zorgen voor een gevoel van bescherming. Samen met de rustige onscherpte in de achtergrond en het gebrek aan kleur creëert de fotograaf zo een zeer serene sfeer. Helaas verstoren de prominent aanwezige horloges van het stel die een beetje.

Geen titel – Ingezonden door Lars Mulders (Sony a7 II, f/4, 1/250, ISO 200, 85 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in