Live in colour
Ingezonden door Marjan Wullen

Live in colour, ofwel leef in kleur, is de titel van deze foto, die de fotograaf naar onze rubriek Het oordeel van ... instuurde.Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Een mooi idee om dit tweejarige jochie vast te leggen tijdens het kliederen met verf. Je ziet en voelt zijn enthousiasme, de verfkleuren in de witte omgeving versterken dat. Het standpunt is goed gekozen, de penselen en de verfklodders leiden je ogen perfect naar de jongen toe. Die had nog indrukwekkender de aandacht getrokken als de camera iets lager was gehouden. De penseelstreken op de muur verstoren het perspectief, misschien die verwijderen met software?

Live in colour – Ingezonden door Marjan Wullen (EXIF-gegevens onbekend). Op haar website vind je meer van haar fotoprojecten.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in