lijnenspel
Ingezonden door Pieter Vandendriessche

We zijn nieuwsgierig naar de rest van de onderzoekende serie waaruit dit beeld met krachtig lijnenspel afkomstig is.

Dit beeld is onderdeel van een reeks rond publieke ontspanningsruimtes in de stad. Hierin onderzoekt de fotograaf het spanningsveld tussen het gevoel van vrijheid en de ommuurde begrenzing van de stedelijke omgeving. Het krachtige lijnenspel in deze foto zet je ogen aan tot nader onderzoek, met als eindpunt de gele waarschuwingsdriehoek. Hoewel er veel lijnen zichtbaar zijn, zorgt de gekozen uitsnede ook voor rust in het beeld. Waar we meestal geen fan zijn van een kader, past het hier bij het onderwerp van de fotoreeks. We zijn nieuwsgierig naar de overige beelden daarvan.

Geen titel – Ingezonden door Pieter Vandendriessche (Canon EOS 7D Mark II, f/11, 1/1.7, ISO 100, 24 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in