winter
Ingezonden door Kaat Dirckx

Wellicht was deze foto van de prille winter beter geweest als de fotograaf had gekozen voor een krappere uitsnede.

Gelukkig hebben we in februari weer eens echt kunnen genieten van dit soort winterse taferelen. Natuurlijk repten groot en klein zich toen direct uit zijn kot om daar optimaal gebruik van te maken. Tegen haar gewoonte in wilde de fotograaf van deze foto eens een beeld maken met mensen erin. De landweg leidt je blik weliswaar goed naar hen toe, maar er zijn zo veel meer details zichtbaar. Die leiden een beetje af van de kleine modellen. Een krappere cadrage met een kleinere luchtpartij – waar toch niets interessants te zien is – had kunnen helpen.

Geen titel – Ingezonden door Kaat Dirckx (Nikon D7500, f/71, 1/250, ISO 200, 36 mm kleinbeeldequivalent). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

Advertentie
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in