kerst


Op de hoogte blijven van onze nieuwste artikelen?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en ontvang elke week onze beste artikelen in je mailbox.


Deze fotograaf legde de eerste kerst van zijn kleindochter vast. De aankleding van het kind en de compositie met kerstboom op de achtergrond en lampjes op de voorgrond laten wat dat betreft weinig te wensen over. Het zorgt voor een warm en herkenbaar familiegevoel. De foto was nog pakkender geweest als het modelletje richting de lens had gekeken. Ook lijkt de focus niet perfect op haar oogjes te liggen, maar net ervoor.

Geen titel – Ingezonden door Yves Benoot (Nikon D750, f/2, 1/60, ISO 500, 85 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.Wil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in