Beach pool
Ingezonden door Jos Macours.

Bij deze beach pool zorgen de kleuren en het surreële gevoel van de elementen voor een interessante compositie.

Al is de horizon net niet waterpas, dit beeld gemaakt vanop de stadswallen van de Franse havenstad St. Malo pakt door zijn fijne gelaagdheid. Zowel als in de voor- en achtergrond bevinden zich onderwerpen die je ogen willen ontdekken. Dat zorgt voor de nodige diepte in het beeld. Uiteindelijk blijft de kijker hangen bij het hoekige vlak, dat in deze natuurlijke omgeving wat surreëel overkomt. Bovendien geven de kleuren je een unheimisch gevoel. Die combinatie is precies wat het beeld interessant maakt.

Beach pool – Ingezonden door Jos Macours (Canon EOS 600D, f/8, 1/125, ISO 200, 42 mm kleinbeeldequivalent).

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in