Antwerpen Centraal
Ingezonden door Steve Maes.

Op het station Antwerpen Centraal maakte Steve Maes dit verhalende en mooi gekaderde portret van twee geliefden.

Dit zeer romantische beeld is heerlijk geënsceneerd en ingekaderd. De scherpe aflijning van de donkere profielen tegen de heldere lucht erachter zorgt voor een ideale focus op het hoofdonderwerp. De inkadering tussen de donkere muren versterkt de aandacht op het paar. Met Antwerpen Centraal als nog net herkenbare achtergrond vertelt de foto het verhaal van twee geliefden die elkaar na lange tijd weer terugzien – of juist afscheid nemen.

Geen titel – Ingezonden door Steve Maes (Canon EOS 6D Mark II, f/1.4, 1/4000, ISO 100, 50 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in