lichtpuntje
Ingezonden door Rita Noreilde

Iedereen kan een lichtpuntje zijn, is de boodschap die de fotograaf met haar uitgebalanceerde portretfoto wil meegeven.

Leuk om ook eens beeld met een afwijkend, in dit geval vierkant, formaat te mogen ontvangen. Zeker als die zo geslaagd is als deze foto. De klassieke tinten werken bijzonder goed, de belichting is in balans en de compositie erg sterk. De ogen van het model, haar armen en de verlichting van de wereldbol, alles leidt je ogen naar het hoofdonderwerp. De boodschap die de fotograaf meezendt, maakt ons positieve gevoel compleet: “In deze donkere tijden kan elk van ons een lichtpuntje zijn voor een ander.”

Geen titel – Ingezonden door Rita Noreilde (Canon EOS 5D Mark IV, f/3.5, 1/50, ISO 6400, 40 mm). Bekijk meer van haar foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in