tunnel
Ingezonden door Willy Bulteel

Volgens de fotograaf weerspiegelt de soberheid van zijn foto de huidige sfeer, maar ook dat het einde van de tunnel in zicht is.

De compositie van deze foto greep ons direct. De vlakverdeling voldoet aan de klassieke regel van derden, waarbij de rij met tunnelverlichting je ogen prettig richting de fietser leidt. Zijn (of haar?) zwarte gestalte komt duidelijk naar voren met het felle licht erachter. Gemaakt in coronatijd, lijkt de zwart-witte foto ook een diepere boodschap te communiceren. Zoals de fotograaf aangeeft in het begeleidende tekstje: “De soberheid weerspiegelt een beetje de huidige sfeer, maar ook dat het einde van de tunnel in zicht is.”

Het einde van de tunnel – Ingezonden door Willy Bulteel (Fujifilm X-T2, f/4, 1/320, ISO 800, 29 mm) Bekijk meer van zijn foto’s op  zijn 500px-pagina.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

Advertentie
AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in