Bloeiende heide
Ingezonden door Steve Maes (Canon EOS 6D Mark II, f/2.8, 1/200, ISO 100, 50 mm)

Dit portret in een bloeiende heide kwam spontaan tot stand tijdens een wandeling van de fotograaf met zijn model.

Dit beeld maakt indruk met zijn warme, paarse tinten ontstaan door een ondergaande zon. De fotograaf en zijn model konden dit natuurlijke licht tijdens een wandeling door de bloeiende heide niet aan hen voorbij laten gaan. De serene pose doet denken aan Doornroosje en wordt mooi benadrukt dankzij de ingestelde geringe scherptediepte. Vanwege het lage standpunt gaat het model compleet op in haar omgeving.

Ingezonden door Steve Maes (Canon EOS 6D Mark II, f/2.8, 1/200, ISO 100, 50 mm). Bekijk meer van zijn foto’s op Instagram.

Benieuwd wat een professioneel fotograaf van jouw foto vindt? Stuur dan een foto in voor de rubriek ‘Het oordeel van …’ in Shoot. Gebruik hiervoor de uploadmodule op onze website.

AdvertentieWil je beter leren fotograferen?

Neem dan een abonnement op Shoot Magazine (8x per jaar).

Shoot is hét fotografiemagazine voor en door enthousiaste fotografen. In Shoot vind je de beste tips en trucs, workshops en cursussen voor geslaagde foto’s, de knapste fotoplekjes in België, de helderste uitleg over fotografietechnieken, tests van nieuwe camera’s, lenzen en meer, plus foto’s van de beste Belgische fotografen.


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in